tirsdag den 2. november 2010

Designsamarbejder

Billede fra topshop.com

I dag kom Kate Moss' sidste kollektion for Topshop online, det ligner meget det, man har set de andre gange, jeg ved ikke, om jeg er for kritisk, men jeg jubler ikke helt vildt. Der er dog masser af pailletter, men selv jeg kan vist blive lidt træt af det i længden. Hvis jeg skulle vælge noget ud ville det helt sikkert være denne fine panterkjole som man også har set i tidligere kollektioner. Den koster så £100 (med studierabat £90), og så er der altså andre ting jeg hellere vil have.

H&M har også lukket op for posen med Lanvin samarbejdet, så man nu kan se en rigtig fin video, og selve videoen er jeg helt vild med, den har humor. Og jo den er fyldt med masser af fine kjoler, men jeg har endnu ikke fået den der må-eje-følelse endnu. Min favorit må dog være den gule kjole, hvis den kommer til at koste 250kr og jeg ikke skal kæmpe med en flok vilde kvinder om den, ville jeg helt sikkert købe den, men hvis den koster 800kr og jeg skal tidligt op og have rundsave på albuerne, så kan de godt droppe det.  Jeg gad godt at se et samarbejde til helt normale H&M (eller Topshop) priser og uden chance for at det hele er udsolgt i løbet af 10 min. Ja I må undskylde jeg ikke er oppe at ringe, jeg er vist lidt træt af hysteriet hver gang.


Screenshot fra hm.com

1 kommentar:

  1. Du er ikke ene om det, nu hvor jeg så også har læst om priserne diverse steder.

    Så ville jeg gerne være fluen på væggen på Amagertorv når dørene åbner, for selvom priserne er hampre, så skal der nok blive hamstret (til videresalg på TS) fordi det er Lanvin.

    Har kun set en ting jeg umiddelbart kunne forestille mig fandt vej til mit klædeskab, men hvis jeg nu venter tålmodigt - så er der sikkert en chance for at den bliver sat ned i pris en gang i december, ligesom tidligere hypede ting.

    Tror hellere jeg vil have et rigtigt Lanvinprodukt, hvis det endelig skulle være.

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.