tirsdag den 2. november 2010

Hele Lanvin + H&M kollektionen samt priser

Ok, lige at ekstra indlæg, men priserne for kjolerne bliver $200-250, så mon ikke de kommer til at koste 1000-1500kr? Det bliver altså for dyrt. Til de sko-interesserede kan jeg fortælle, at der kun er fire par stiletter, det er det, så ingen ballerinaer desværre. Du kan se hele kollektionen samt priser her.

EDIT: ja fik jeg øje på de danske priser: kjolerne ligger koster rent faktisk mellem 1300-1800kr. hvor de koster mellem 850-1275kr i UK som kursen er nu, hvorfor skal det væreså dyrt i DK?

Billede fra H&M. Fotograf: STÉPHANE GALLOIS

12 kommentarer:

 1. jesus gud hvor er det dog dyrt! Heldigvis er der ikke noget jeg bare må have. Den tylkjole med kæmpe skørt som fås i sort og rød er jeg vild med, men jeg synes ikke pt. min økonomi er til at give 1800 kroner for en kjole, som måske kommer på en gang om året, så jeg springer nok over, medmindre vi ser vilde prisnedsættelser ligesom de andre gange :)

  SvarSlet
 2. Batina: ja, det er ret vildt, jeg ikke fået se de danske priser, men de kan vist betale sig at få fat i en i UK der er 500kr at spare på tylkjolen!

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Den gule kjole er ellers vildt smuk! Den kunne jeg godt lige have dyrket til min søsters bryllup.

  SvarSlet
 4. Betina forresten, de bliver da helt sikkert sat ned på et tidpunkt, jeg ved ikke om den gyldne regel med 5 uger stadig gælder.

  Tina: den er ret fin, men man kan altså finde mange fine kjole til 1300kr! Hvis du kan vente, bliver den jo nok sat ned (hvis den ikke bliver udsolgt)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Ja, jeg tror også lige, jeg venter og ser :) Den er i hvert fald super flot.

  SvarSlet
 6. Jeg har glædet mig som et lille barn til denne kollektion, men jeg synes virkelig ikke der er ret meget der fanger, ud over Ladies No. 1, solbillerne og læbestiften.

  SvarSlet
 7. Tina: ja den er!

  Mille: Ærgerligt at der ikke var mere, men så bliver det ikke så dyrt (eller dyrere) ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Nu har jeg lige kigget lidt nærmere på den gule (via det link du postede til Lisbeth på Twitter). Er sgu lidt ked af, den har "flossede" kanter på flæserne. Så gider jeg i hvert fald ikke give 1300.

  SvarSlet
 9. Tina: det er altså det samme link, som der er her i indlægget :) Men ja, 1300kr er for mange penge.

  - Vibeke

  SvarSlet
 10. Fint nok, det have jeg bare ikke tjekket.

  SvarSlet
 11. Jeg synes det er alt for dyrt, og slet ikke særligt pænt :/

  SvarSlet
 12. Julie: Jeg er egentlig også skuffet specielt til prisen.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.