tirsdag den 16. november 2010

En rød leopard

Jeg er vild med rød, og jeg er vild med leopardpletter, og hvor er de dog et godt par sammen! Derfor skyndte jeg mig at købe dette tørklæde i H&M, da jeg spottede det i dag. Det kom faktisk på med det samme, for det er helt perfekt til min sorte vinterfrakke. Det koster 79,95kr og er ret stort.

7 kommentarer:

 1. Jeg snuppede det også for et par uger siden, og jeg elsker det :)

  SvarSlet
 2. årh det er fint! jeg er ikke så vild med leopard mønster normalt, men når mønstret er grønt/rødt og sort synes jeg det er SÅ fint. Er vist lige nødt til at se om min H&M har det.

  SvarSlet
 3. Nogen der ved om det kan fås i Aalborg? :)

  SvarSlet
 4. Det ser virkelig lækkert ud. Har været på udkig i flere af Københavns H&M'er, siden jeg så det herinde, men uden held endnu. Krydser fingre, der stadig findes nogle derude!

  /Maria

  SvarSlet
 5. Faldt også over det for nogle uger siden. Jeg måtte bare eje det :)

  SvarSlet
 6. Anonym: det var det almindelige mærke, så der er vel en god chance.

  Maria: Øv, jeg kommer desværre ikke forbi den H&M, jeg fandt i det lige med det samme. Ellers havde jeg gerne kigget.

  Mille: Jeg havde det på samme måde.

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. De har flere i hm lyngby!

  /Chau

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.