tirsdag den 16. november 2010

Gul!

Jeg er ret vild med stærke klare farver for tiden - specielt rød, men gul er jeg også ret facineret af og denne kjole er bestemt ingen undtagelse. Den er fra Miss Selfridge og koster £38. Jeg skal helt sikkert have noget gult ind i garderoben, men om det lige bliver denne, ved jeg ikke.

Billede: missselfridge.com

2 kommentarer:

  1. Åh den er fin! Jeg tror bare overhovedet ikke jeg kan bære gult. Ellers var jeg på. Både farven og snittet er vildt fin.

    Jeg er også vild med farver og har lige tilføjet en grøn og en rød kjole til garderoben. - og ellers bruger jeg tit farver som små detaljer på sko, tasker, armbånd osv.

    SvarSlet
  2. Betina: jeg har faktisk ikke rigtig prøvet noget gult endnu og jeg ved ikke om det klæder mig, men det skal altså prøves. Jeg kan godt lide små farve detaljer, men jeg drømmer om en hel kjole i en vild farve.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.