mandag den 15. november 2010

Dagens med gulddetaljer

Det er altså en dårlig vane, det med at glemme dagens outfit, nu må jeg lige tage mig sammen. I dag er rimelig enkel. Jeg elsker min sorte asymmetriske kjole, mine nye sko fra Topshop og min bladhalskæde og de er også fine sammen ;) Var et smut på cafe med en veninde i dag, det var så godt at få snakket. Det slog mig også, at det faktisk er ret få gange jeg har været på café her i Århus, sikke en skam.

Dagens pris = 448,95kr [Kjole (H&M) 199kr. Sko (Topshop) ca 150kr. Halskæde (DIY) ca 30kr. Strømpebukser (H&M) 69,95kr]

3 kommentarer:

  1. din halskæde er virkelig fin. har du selv lavet den?!

    SvarSlet
  2. Lullumut: Tak, det synes jeg også :)

    Just another...: Tak, altså jeg har lavet den på den måde, at jeg har købt bladet i Beadhouse og så sat det en halskæde ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.