mandag den 15. november 2010

Tusindfryd

Jeg synes, det er svært finde dullegrej uden for mange gale ting i, specielt shampoo synes jeg er svært. Jeg tænkte derfor at jeg ville dele mine erfaringer lidt med jer og komme med anmeldelser af de ting, jeg selv prøver. I dag har jeg købt dagcreme og hårkur fra Irmas mærke Tusindfryd. Der er hverken parabener eller parfume i. Jeg har tidligere brugt natcremen, og den var jeg fint tilfreds med, nu vil jeg så teste dagcremen og hårkuren og så får I en anmeldelse, når det engang er gjort. De koster forresten sølle 29,50kr hver.  

7 kommentarer:

 1. Ja prisen er der jo bestemt ikke noget galt i :-) god idé, glæder mig til at høre om det.. Ville være fedt at finde en billig shampoo, som ikke havde alt det gris i, og som også virker.. :D

  michellesmodeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg har selv lavet en anmeldelse på min blog af dagcreme og skintonic fra Tusindfryd, jeg synes desværre ikke de gør noget synderligt andet end fugter for min hud, og endda for meget til jeg kan bruge dagcremen om morgenen :(

  Men forskellig hud, forskellige resultater :)

  /June
  pixeleret.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hov glemte lige, godt nok er Kevin Murphy peberede mht til shampoo og balsam, men de er både uden sulfater og parabener.. Og gør ens hår virkelig lækkert :) Jeg elsker min angel.wash og rinse :)

  SvarSlet
 4. Michelle: Det er lige netop det med, om det virker, der er problemet :/

  June: ja nu må vi se, som sagt synes jeg natcremen var fin, men jeg har også virkelig brug for fugt. Jeg er luret på Kevin Murphy men er der ikke parfume i?

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Jeg er ret sikker på de er parfume-fri, og at duften er naturlig plante ekstrakt duft :) Men jeg kan lige prøve at undersøge det. :)

  SvarSlet
 6. Undskyld, at jeg spammer din blog. Men der står rigtig mange steder at Kevin Murphy er parfume fri. På deklarationen står der, at der er "fragrance" i, dvs. der er duft i. Men duften skulle ikke være syntetisk. Hvis det giver mening?

  Jeg er selv i tvivl om det er ok eller ej.

  Men angel wash + rinse gør hvert fald mit hår fyldigt, lækkert og blødt, uden at voldtage håret med sulfater og parabener :) Så langt så godt, for jeg har efterhånden prøvet tusinde shampoo og balsam produkter :/ Men håber at det kunne bruges lidt..

  SvarSlet
 7. Jeg kan anbefale Derma dag- og natcreme, den er også billig :)
  Jeg har tør hud, så jeg bruger natcremen til det hele og det fungerer lige så godt som da jeg brugte Dermalogica.

  Jeg har også prøvet Tusindfryd, men var kke vildt begejstret.

  Husk at rense huden i bund, det er det der gør forskellen :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.