lørdag den 13. november 2010

Et fake alternativ?

Jeg er ret lun på nedenstående kjole fra Topshop, jeg har blogget om den flere gange. Jeg synes bl.a. ikke, at jeg har £70 til en kjole nu, også er det vel også lidt besværlig med læder og stof, når det skal vaskes. Men ser man nærmere på de to kjoler vil man se, at de ikke er ens. Den til venstre er nemlig i en fake læder udgave, hvor den til højre er i rigtig læder. Topshop har også lavet alternativet i fake læder, den koster £48.  På den ene side er jeg  begejstret, på den anden side er den fake udgave bare ikke det samme.


Billeder tfra topshop.com

3 kommentarer:

 1. Har det ligesom dig - begejstret, men så er det alligevel en lidt flad fornemmelse...

  Jeg ville dog nok vælge den 'fake', hvis jeg skulle handle ud fra mit budget...

  /Anna

  SvarSlet
 2. Kommer nok an på hvor meget du vil bruge den? Hvis det er rigtig mange gange er en ægte nok bedst, men hvis du kommer hopper i kjolen engang imellem....? Jakke vælger jeg ægte, men min nederdel har jeg brugt 4 gange, og der er ægte lidt dyrt for de få gange :) men super flot er den..

  //Ditte

  SvarSlet
 3. Anna: Det er nemlig det, jeg tror jeg ser tiden lidt an, måske er man heldig med noget udsalg?

  Ditte: jeg har det faktisk lidt omvendt, jeg tror kommer til at bruge den mest, hvis det er den fake, fordi jeg tror den er nemmere at vaske en den i læder. Den fake er bare ikke helt det samme...

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.