tirsdag den 9. november 2010

Hvis bare...

Jeg støder ofte på ting, hvor jeg tænker hvis bare... Og tasken i kanvas fra H&M herunder er også en af disse sager. Hvis bare det var sølv og ikke guld, så havde jeg købt tasken for længst. Jeg kan dog mærke den stadig trækker i mig, så det kan godt være den lander hos mig på et tidspunkt. Den koster forresten 149kr, så det er jo ikke så galt.

Billede fra shop.hm.com

7 kommentarer:

 1. Hehe, er det metallet du hentyder til? Det er sjovt, at vi er så forskellige... Den slags er jeg ofte helt ligeglad med...! *SS*

  /Maria.
  http://hittehonesverden.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Jeg kender det rigtig godt, og er også helt enig angående tasken ;)

  SvarSlet
 3. jeg havde det lidt på samme måde i starten, men efter jeg købte den (hvilket efterhånden er et godt stykke tid siden) har den hængt på mig non-stop, og jeg er simpelthen blevet så glad for den! den kan holde til selv de laaaange skoledage med mange bøger + en 13'' computer uden min arm eller skulder dør af ømhed, så wuhuu ikke flere praktiske rygsække til mig ;) puha det var lidt langt, i hvert fald så ville jeg bare anbefale den, hæhæ ;b

  SvarSlet
 4. Enig i farven på hardwaren! til gengæld er jeg faktisk endt ud med at købe modellen i den (army?)grønne farve som pusletaske. Jeg er nemlig i virkeligheden mest til sort, men tænkte at netop derfor kan det gå med taske i en anden farve. OG dertil kommer, at jeg pt. nægter helt at falde i mor-fælden og købe en "rigtig" pusletaske :-)

  SvarSlet
 5. Uh den ser ellers fin ud :-) jeg ville godt kunne leve med den detalje, at det var guld og ikke sølv.

  michellesmodeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Maria: hehe, ja det var metallet, det gik vist lidt hurtigt. Altså jeg er ikke fanatisk, men jeg foretrækker sølvfarvet hardware.

  Anonym: Det er så irriterende...

  Mette Louise: tak for anbefalingen, jeg overvejer stadig.

  Pigen: Smart at bruge den som pusletaske, det komme jeg nok ikke til lige foreløbig, men jeg kan godt forestille mig det.

  Michelle: Jamen, det gør den jo og jeg tror egentlig også jeg kan leve med det.

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Den er ret fixs synes jeg :-)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.