søndag den 28. november 2010

Ønsker

Jeg har suget hvert indlæg om juleønsker til mig her i blogland, for jeg er så dårlig til at finde på nogle selv. Og dem jeg kan finde på, er ofte på nettet, og det er familien ikke helt på endnu. Nu er det lykkedes mig at finde et par ønsker, så vil jeg gerne dele dem, så I måske også kan få noget ud af dem. Det er måske ikke alle, der er lige kan købes, men så kan man jo få et hjemmelavet gavekort til det, tænker jeg.  

Jeg ønsker mig: Årskort til Lousiana (125kr). Det ombloggede smykkeskrin fra Tiger (100kr). Fin halskæde fra Jwls Cph med eurowomanabonnement (200kr) set hos bladkiosken.dk. Gavekort til Ikea (0-?kr), Kashmircardigan i sort fra H&Ms børneafdeling (179kr), fornyelse af mit Harper's Bazar abonnement i 2år (365kr) og en masse strømpebukser i den 100 fra H&M (69,95kr). Og så ønsker jeg mig også gavekort til H&M selvfølgelig(det kom bare ikke lige med) 

Det er egentlig sjovt, for det er ikke så dyre ønsker igen, men det er ting, jeg ville blive glad for alle sammen. Har I også svært ved at finde på ønsker?

Billeder fra louisiana.dk - ikea.dk - bladkiosken.dk - tiger.dk - hearstmags.com

3 kommentarer:

 1. Ja, jeg har også vildt svært ved at finde på ønsker. Min ønskeliste ser sådan ud nu her:

  - CD'er med Julie Maria: "På kanten af livet" og "Yaguar".
  - Celine Dion CD "One Heart"
  - Gavekort til H&M, Magasin og Rosengårdscenteret.
  - Abonnement på Bazar eller Sirene.
  - "The Devil Wears Prada" DVD.
  - "Friends - Complete Collection" DVD samling.

  SvarSlet
 2. Jep, jeg har brugt lang tid på at finde på nogle - "heldigvis" er jeg i flyve-fra-reden alderen, så der er en masse flytte-hjemme-fra gejl. Måske ikke lige de gaver man bliver mest begejstret for, men så skal man da ikke selv ud og købe dem :)

  SvarSlet
 3. Nej, jeg kan næsten altid finde på noget at ønske mig :D Jeg skriver ønskeseddel løbende gennem hele året, og så kulminerer det hele i december, hvor jeg også har fødselsdag.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.