søndag den 7. november 2010

På sengebordet

Nej, der ligger ikke nogen bøger, eller jo det gør der, men ikke mine, jeg kan slet ikke holde  mig vågen til at læse, jeg er træææt når klokken bliver over 23.00 (til gengæld er jeg frisk kl 7.00). Til gengæld har jeg en (dårlig) vane med at efterlade dagens smykker på sengebordet, og da det står lige ved siden er mig og i samme højde, var nedenstående billede, hvad jeg så, da jeg slog øjenene op i morges. Bestemt ikke det værste man kan se på, jeg elsker at kigge på fine ting. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.