lørdag den 6. november 2010

Til regnen

Jeg har en fin leopardplettet taskeparaply, som jeg er ret glad for (de gange jeg glemmer den, begynder det næsten altid at regne). Men hvis den nu døde, så kunne jeg da godt overveje denne fra Dorothy Perkins til £10 (få 25% med koden DPVIPD). Jeg synes, paraplyer skal være sjove eller fine at kigge på, for det trist nok at det regner.

Billede fra dorothyperkins.com

6 kommentarer:

 1. Jeg har kigget på den samme - den er rigtig sød, men jeg ville altså lyve, hvis jeg gik rundt med den :) Hader, hader, hader regn :)

  SvarSlet
 2. Ha ha den er nu ret sjov, og hvis man alligevel er ude i den møgregn kunne det da være meget sjovt at proklamere at man elsker den. Jeg ville dog være bange for at blive vildt upopulær, hvis man går forbi andre der bare H.A.D.E.R regn ;)

  SvarSlet
 3. Hehe - kunne ikke være mere enig! ;o)

  /Maria.
  http://hittehonesverden.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Det er virkelig en sej paraply (-: !

  SvarSlet
 5. Hmm...true,den er cute...men er vist et andet sted end I andre :-D Ka' godt li' regn bare det ikke er i ansigtet!!!
  Vilhelst ud i gummistøvler og en eller anden sød regnjakke, men når det så er sagt, så er den her paraply et godt alternativ...!
  /nete

  SvarSlet
 6. Malsen: hehe, man kunne jo sætte et kryds over hjertet ;)

  Guapizimo: ja, det har jeg også tænkt på.

  Nete: Jeg kan bedst lide regn, når jeg er indendørs med noget kakao.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.