lørdag den 4. december 2010

Bag låge nr. 4

Ja, jeg undskylder der kommer to låger i rap, men sådan må det være. Bag låge nr. 4. gemmer sig...


Kælkebakker! Der skulle være tøvejr på vej, og selvom sneen ikke er lige på vej væk nu, så er det nok også lidt for usikkert at satse på, at den bliver her vinteren ud(det håber jeg altså ikke). Derfor er det nu man burde smutte ud på en kælketur eller bygge en snemand. Der er flere hjemmesider, der har lister over de bedste kælkebakker fx her, her og her, og har du ikke kælk(de er åbenbart ved at være udsolgt), så kan en sort sæk godt bruges som alternativ (tag evt flere med).

1 kommentar:

  1. Jeg har købt kælk (til børnene altså ;) ), jeg var så heldig at komme forbi BR lige da de havde fået en sending hjem. Nu skal jeg så til Spanien en uge, men mon ikke sneen stadig er der når jeg kommer tilbage!?

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.