onsdag den 1. december 2010

Blondekjole

Jeg burde kigge på tasker og huer, men jeg har meget mere lyst til at købe denne blondekjole fra H&M. Indtil videre er jeg stærk og holder mig i skindet. Den kunne ellers være god til jul med en lille cardigan og nogle tætte strømper og så lige noget rødt til at bryde det sort/hvide med. Æhj altså, jeg kunne da også bare lade være med at friste mig selv sådan.  

Kjole 249kr, cardigan 249kr, strømpebukser 69,95kr alle fra H&M. Pung £16 fra Topshop. Halskæde £6, Love armbånd £6 begge fra Asos samt nittearmbånd fra Kitson set hos Asos til £14.

Billede fra shop.hm.com, topshop.com, asos.com

6 kommentarer:

 1. Den er så fin, elsker den virkelig :)

  SvarSlet
 2. Åh, den har jeg, den kjole! Er rigtig glad for den :D

  SvarSlet
 3. Jeg har prøvet kjolen, og den er så fiiin, også selvom man nærmest kommer til at fryse ved tanken om at skulle have den på :)
  - Linette

  SvarSlet
 4. Hej.
  Hvordan gør du sådan at tøjet bliver opstillet på sådan en professionel måde?

  Kærlig Amalie
  Danishfashionblogger.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Du er da godt klar over at blondekjolen findes nu med 50% rabat i H&M? Har lige købt den og den er simpelthen SÅ FIN!

  SvarSlet
 6. Amalie: jeg pruger picasa der er et gratis program du kan finde på nettet.

  Tinna: ja og den er også købt :D jeg har bare været syg/haft for travlt til at vise den frem :)Men tak for tippet :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.