torsdag den 2. december 2010

ANTM og ruskindssko

Åh, hvor har det været en lang dag på den stressede måde, og jeg er egentlig lidt frusteret, gnaven og træt nu. Jeg kunne godt bruge at købe noget dyrt og lækkert, som fx disse fine ruskindssko fra Aldo set hos Asos til £80. De er da super fede. Jeg holder mig dog fornuftigt nok i skindet og nøjes med at se finalen i ANTM, hvilket bestemt heller ikke er helt dumt.
Billede fra asos.com

3 kommentarer:

 1. Ej, de er fede.
  Puha.. Men lidt for dyre.
  Jeg skal også se finalen! :)
  Men jeg er egentlig lidt ligeglad med hvem der vinder, selv om Ann som person er min favorit..

  SvarSlet
 2. Lullumut: ja det er, jeg tror jeg vil holde lidt øje med dem ;)

  Sarah: Ja nemlig, der er vist mange af den slags sko ;) Uh, jeg kan afsløre, at min favorit vandt, men jeg siger ikke hvem det er ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.