tirsdag den 7. december 2010

En mulig nytårskjole? + Asos 20% rabatkode

Ih når jeg kigger på denne kjole, er jeg slet ikke træt af pailletter. Det er da en nytårskjole! Ja, jeg er så småt begyndt at overveje, hvad jeg skal have på d. 31. Jeg ender nok med en anden men jeg har været inde på Asos og lure på denne en del gange nu. Den er fra Rare, og koster £45, og så er der 20% med koden  XMASROW20 (den udløber d. 8! og virker ikke på udsalg) og ellers 10% rabat med koden delayed15102 , virker den ikke første gang, så prøv igen.

Jeg er forresten lige et smut i Kbh, min mor har nemlig fødselsdag i dag, så hun blev fejret her til aften, og så var der lækker mad og æbleskiver, som vi altid får til hendes fødselsdag. Af mig (og kæresten) fik hun en cardigan, jeg havde bestilt for hende hos H&M, den var nemlig udsolgt i butikkerne, da hun ville købe den.

Billede fra asos.com

1 kommentar:

  1. den er virkelig flot! den kunne jeg rigtig godt selv finde på at købe :)

    amalie
    http://mitpointofview.blogspot.com/

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.