onsdag den 8. december 2010

Glad i låget

Ih hvor bliver jeg i godt humør af denne hue. Det er lige før jeg overvejer at købe den, jeg har dog forhåbentlig fundet en hue nu, men man kunne vel godt have to, jeg bare ikke rigtig om den passer med resten af vintertøjet. Jeg tror måske kvasten bliver lidt for voldsom, selvom det jo også er den, der får mig til at smile.
Billede fra topshop.com

2 kommentarer:

  1. Hehe, jeg har købt en lignende til kæresten i H&M, dog i sort.. Men der endte vi med at klippe kvasten af.. Kvaster kan ikke være under cykelhjelme ;)

    /June
    pixeleret.blogspot.com

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.