søndag den 12. december 2010

Hvid clutch

I onsdags kom clutchen som jeg havde bestilt fra Nelly dagen før (hurtig levering!). Det var jo et julekalender tilbud og så var der ovenikøbet gratis levering, så jeg gav kun 79kr. Det var lidt svært at tage et ordentlig billede af den, men den er super lækker og i blødt skind. Jeg glæder mig til at tage den i brug.

4 kommentarer:

 1. Nelly er så nice med deres levering :) Den ser rigtig fin ud, og god pris.. Kunne være man liiige skulle tjekke nellys hjemmeside, hehe!

  /June
  pixeleret.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare fin.. og billig :D Det er ikke så ofte, at det sker..

  http://camillataasti.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Vi elsker din blog og den er nu sat på vores blogroll.
  Vil du gøre det samme med os?

  /Rikke og Ditte
  /Modekolibrien.dk

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fed!! Lækkert køb!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.