onsdag den 29. december 2010

Pink!

I dag købte jeg et stykke pink satin. Det skal bruges til nytårsaften, men hvordan må I lige vente med at se. Noget af det, jeg elsker ved nytårsaften, er, at man (i min bog i det mindste) ikke kan blive for overdressed. Lige præcis denne aften vil jeg ikke føle mig akavet, bare fordi jeg har brugt lang til på at gøre mig klar og gjort meget ud af tøjet og tilbehøret. Det er også en vigtig del af nytårsaften for mig: at finde på et outfit og gerne selv lave noget af det. I går fik jeg så at vide, at der er tema til den fest vi skal til, heldigvis kan det godt passe ind med mit eget lille tema med pink og sort. I må også lige vente med temaet, men det komme til at se meget godt ud.

Har I fundet ud af hvad I skal have på, og er det noget i går op i?

5 kommentarer:

 1. Jeg går faktisk mere op i jul og fødselsdage end nytår. Jeg er nok blevet lidt små gammel :) Maden er vigtigst for mig.. Haha

  /June
  pixeleret.blogspot.com

  SvarSlet
 2. He he June, det vigtigste for mig nytårsaften er også at maden skal være GOD!! Nu har vi så også holdt nytårsaften hjemme de sidste mange år inkl. børn og madlavning, så der skal jeg alligevel ikke tænke over det store nytårsskrud ;)

  SvarSlet
 3. Hehe :) Jeg kan kun undskylde mig med tre tossede katte, som jeg tage mig af... :D

  SvarSlet
 4. uhh jeg glæder mig til at se hvad du finder på:) Og jeg har det på præcis samme måde! Glæder mig til at dresse mig op og have en hyggelig aften:)

  God nytår til dig!

  Smil Ditte
  Modekolibrien.dk

  SvarSlet
 5. Halløj!
  Godt nytår! Vi ses i 2011.
  Hilsen Mona aka. Emma Lovise.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.