søndag den 2. januar 2011

Nytårstøjet

Hej, jeg håber I alle kom godt ind i det nye år. Det gjorde jeg ihvertfald. Jeg endte med at komme hjem kl 6 om morgenen og falde i søvn med mine støvler på (de kan godt være lidt svære at få af). Min kæreste derimod er først taget hjem fra festen i dag, så han er da kommet godt og grundigt ind i det nye år ;) Ja, jeg plejer at springe 1. januar over, i går var det også virkeligt hårdt bare at ligge i sengen hele dagen, så jeg er nu glad for jeg kun holdt til kl. 6.

Satinet, som jeg viste forleden, skulle bruges den en stor fed pink sløjfe, som I kan se på billedet. Jeg ville egentlig godt have haft at den var lidt større, men den var nu rimelig stor, og fik da også flere (positive)kommentarer for den. Jeg synes selv at det endte med at blive et ret godt nytårsoutfit. Brillerne er 3D briller, og disse var det adgangskrav for at komme med til festen, så de fleste rendte rundt med briller, selvom det blev lidt for mørkt, og de røg op i panden det meste af tiden (og til sidst forsvandt de under vild dans). Jeg synes det brillerene fungerede ret godt med tøjet heldigvis. Alt have forresten samme farve, læber, negle og tilbehør. Amrbåndene var noglew jeg havde i forvejen som vil noget satin eller silkebånd om sig. Og så synes jeg lige der skal være en dagens nytårspris for tøjet i år har godt nok ikke kostet meget.

Dagens pris = 253,95kr  [Kjole(H&M) 100kr - Sko (Sonia Rykiel + H&M) 50kr - Strømpebukser (H&M) 39,95kr for to par - 1 meter satin (Stof2000) 59kr - Silkebånd (søstrene grene) knap 5kr ]

8 kommentarer:

 1. Det ser bare VILDT godt ud :-)
  Så lækkert outfit og mega fin sløjfe!

  michellesmodeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Du ser da mega smækker lækker ud :D Godt nytår! :)

  SvarSlet
 3. LOVE IT! I bedste Ole Henriksen stil :D

  SvarSlet
 4. Tine - Jeg var lige ved at skrive det samme! Især skoene. Wauw!

  SvarSlet
 5. Hvor ser både du og outfittet godt ud! ;-)

  www.tusindkamel.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Tusind tak d'damer :) Jeg synes også selv det lykkedes ret godt, og skoene var et super fund :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.