onsdag den 5. januar 2011

Cupcakes til discountpris

Jeg så lige at dagens tilbud hos Sweetdeal (København) faktisk er ret sødt, det er nemlig seks cupcakes fra det ombloggede Agnes cupcakes til 75kr - altså 12,50kr pr stk. Jeg har ikke prøvet dem før (synes de er lidt dyre), men nu skal det altså være, eller ikke lige nu, for jeg sidder i Aarhus nu, men engang i det nye år her.  Find dem her.

5 kommentarer:

 1. Købte dem med det samme, da jeg så din blog :D For jeg synes normalt også de er ret dyre :)

  SvarSlet
 2. Yum! Det er nok meget godt, at det ikke findes i Århus :P For min krops skyld..

  SvarSlet
 3. Yummy I love cupcakes!

  xoxo

  www.afashionhouseofcards.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Det er et super tilbud - men jeg må virkelig indrømme, at jeg ikke forstår jer, som synes de er så dyre! Hvis man skal sammenligne med andre cupcake.tilbud i KBH f.eks, så koster Granolas 30,- stykket og Illums koster også 25,- stykket (og de er lavet udelukkende af pulvervarer og kommer fra et centralbageri - dvs råvarerne koster væsentligt mindre end Agnes', som bruger rigtig frugt, friske mælkeprodukter, god chokolade m.v)

  Og derudover - hvor i københavn kan man efterhånden få noget som helst frisk kage (som ikke kommer fra en fryseboks, centralbageri el. lign) for under 25 kr på en café eller i en take-away?

  SvarSlet
 5. June: godt man kan lokke lidt ;)

  Jeanne: ja, det er sikkrt også billigere ;)

  Yvette: me too :)

  Sus: jeg synes også de andre er for dyre, og hvis jeg stod og skulle vælge mellem at købe 2 cupcakes til 50kr, eller lave dem selv, så ville jeg nok gøre det sidste. Man kan trods alt bage en del for 50kr :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.