søndag den 30. januar 2011

30 for 30: Dag 1

Så er jeg i gang med 30 for 30. Selvfølgelig kom jeg først i tanke om at tage billede, da det var blevet mørkt, og jeg har ikke helt fundet en god plads endnu, men så kan det jo kun blive bedre. Jeg har besluttet mig for at vise tøjet hver dag, så er jeg sikker på, at jeg husker at tage et billede. Der kommer selvfølgelig også en opsamlig, når det hele er slut.

I dag har jeg været ud at gå  tur på Assistensen med Solsikken, og var vi også lige et smut på cafe for at fejre, at vi igen bor under 2 min fra hinanden. Hurra! Jeg endte med at hoppe i min nye hjertekjole, som jeg måtte jagte i 8 H&M'er igennem for at finde. Ellers er det kun mine Asos støvler jeg har på af mine 25 ting, men min nye taske passede perfekt til kjolen. Jeg ville egentlig også have haft røde negle, men det nåede jeg simpelthen ikke, inden jeg skulle mødes med Solsikken, og da jeg kom hjem, gad jeg ikke. Jeg er lidt spændt på, hvordan jeg skal style kjolen anderledes næste gang, men det tid den sorg.

I morgen skal jeg starte på uni i Kbh. Det bliver lidt mærkeligt, jeg glæder mig, men jeg kender bare ingen, og det er jo underligt. Det kan jo være jeg støder ind i nogen fra gymnasiet, ellers hvis du ser en med nyklippet pandehår (det ordner jeg om lidt) der ser lidt fortabt ud på HCØ i morgen, så må du lige komme sige hej (selv hvis det ikke af mig, er det jo altid rart at møde nye mennesker).

Vi skal da lige slutte med en dagens pris:

Dagens pris = 349,95 [Kjole (H&M) 30kr - Strømpebukser (H&M 29,95kr) - Bælte (H&M) gave - Taske (ASOS) ca 130kr - Støvler (ASOS) ca 150kr - Eiffeltårnsarmbånd (DIY) ca 10kr - Andre armbånd gaver  ] 

10 kommentarer:

 1. Rigtig fint outfit :) umiddelbart synes jeg jo den kjole kan styles på mange måder.

  SvarSlet
 2. Den er rigtig fin, din kjole:) Jeg har selv samme model bare i blomstret print.
  Held og lykke på uni i morgen!

  SvarSlet
 3. HCØ?

  Jeg troede ikke du var sådan en, der hørte til på det institut.

  Så er det lige knap to år siden, at jeg trådte mine ben der for første gang.

  Op pøj pøj :)

  SvarSlet
 4. Betina: tak :) jeg tror bare jeg sidder fast i at det skal kombineres med rød, men der jo andre muligheder...

  Natascha: Jeg er helt vild med den, den er også fin med blomster, men jeg er åbenbart mest til sort/hvid. Mange tak :)

  Sascha: Jo det gør jeg bestemt, hvad for en troede du jeg var? ;) Jeg skal dog slet ikke have nogen kurser i mit eget fag her det næste halve år.

  Jeg har været der været der før, men det var med gymnasiet, så det er ved at være nogle år siden. Tak skal du have :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. held og lykke med HCØ imorgen - det skal nok gå godt:-) var også selv der ude med gymnasiet til et fysikprojekt, der er en ret fed stemning derude:-)
  har fulgt din blog i et stykke tid nu, syntes du er rigtig god til at budget shoppe - og da jeg selv er på su er det en nødvendighed:-) jeg er ved at opdatere min blogliste, og ville derfor høre om du ville linke?
  knus, katrine:-)
  www.nuancerafguld.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Held og lykke idag. Hvad læser du egentligt? Kemi?

  SvarSlet
 7. Jeg troede du humanist, indenfor sprogområdet :D

  Hvorfor, skal jeg ikke kunne sige.

  PS. Maden er langt bedre i Biocentret end i kantinen på HCØ, eller det var den ihvertfald senest for omkring et halvt år siden ;)

  SvarSlet
 8. Katrine: mange tak, jeg putter lige din blog i min læseliste, så husker jeg, den når jeg opdatere min liste igen. Det bliver nok ikke lige denne måned desværre.

  Line: mange tak. Jeg ved ikke helt, om jeg er parat til at dele det, men det er ihvertfald naturvidenskabeligt ;)

  Sascha: hehe, sprog er ellers ikke mit stærke område (kun hvis der er regler og systemer ;) ) Og tak for tippet, jeg har kun hørt dårlige ting om den kantine...

  - Vibeke

  SvarSlet
 9. nå men det er super - du ryger ihvertfald på min med det samme:-)

  SvarSlet
 10. Det er helt ok (Det er bare fordi jeg selv er fra den anden side af vejen (FARMA) og blev lidt nysgering efter hvad du læser ). Håber bare du hygger på dit nye uni:-)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.