mandag den 31. januar 2011

30 for 30: Dag 2

Ja, så blev det lige 30 for 30 tre i træk. Jeg kan lige så godt sige med det samme bloggen kommer nok til at handle meget om 30 for 30 og om lejligheden der skal ordnes. Det sidste fylder ret meget nu hvor vi har fået nøglerne, vi vil gerne være hurtigft færdige så vi kan flytte sammen igen ;) Men der kommer altså et indlæg senere der ikke handler om de to ovenstående emner.

Ellers overlevede jeg i dag, selvom det er noget rod at blive overflyttet til nyt uni Jeg kan godt lige at have styr på tingene og det er der slet ikke, men det må jo komme. Nå ja, og så faldt jeg lige da jeg var kommet ud efter forelæsning. Jeg ved ikke helt hvad der skete, det var et mærkeligt fald og jeg endte nærmest med at sætte mig ned. Det har nok set sjovt ud, men jeg slog mig heldigvis overhoved ikke. Stoltheden led heller ikke synderligt,  men nu har jeg  jo også prøvet at falde på en spejlblank sti lige foran de 7. og 8. klasser jeg normalt var vikar for ;)

Sikke jeg skriver, nå men hvis jeg skal sige noget om dagens tøj, må det være, at jeg er så glad for den cardigan, jeg købte for 100kr i H&M. Den er varm og jeg føler mig super tryg i den. Billedet bagfra var tilfældigt, da jeg jo havde gang i selvudløseren, men det blev jo fint nok, så det fik I også lige med.

Dagens pris = 788,95kr  [Kjole (H&M) 179kr - Cardigan (H&M) 100kr - Strømpebukser (H&M) 69,95kr - Støvler (ASOS) ca 150kr - Taske (ASOS) ca 290kr - Stort armbånd, min mors - Lille armbånd, gave]

2 kommentarer:

  1. Det er en sjov idé, det med 30 for 30. Ikke at det ville fungere for mig, for jeg går altid i det samme, men spændende når man går op i sit tøj :)

    Og jeg glæder mig til at høre mere om lejlighed!

    SvarSlet
  2. Stine: så ville det da være godt med sådan en udfordring, så kunne du prøve noget nyt? Så gælder det selvfølgelig om at vælge nogle ting, man ikke bruger så ofte. Det har jeg selv planer om en anden gang (når resten af tøjet ikke ligger i en anden landsdel). Og godt at høre, at der mindst er én, der gider at høre om lejlighed, jeg må se, om der kan komme lidt billeder :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.