mandag den 31. januar 2011

Mit eget lille sparekorstog

Ja, det er hvad I nu vil blive udsat for, men det er altså ment som inspiration. For kort tid siden købte jeg min lille røde taske på udsalg og sparede lige £40 ved at vente 3 måneder. Da jeg forleden ledte bloggen igennem for billeder, faldt jeg over nedenstående fra 30. september 2010. Kan I genkende nogle sagerne på det billede? Både hjertekjolen og min prikkede cardigan (dog i sweaterversionen på billedet) fik jeg købt under udsalget, og så blev der sparet 70-85% eller 418kr. Den prikkede skjorte har jeg ikke fået købt, men den matchende nederdel kom med hjem. Det, jeg vil frem til, er selvfølgelig, at det godt kan betale sig at vente lidt med sine køb.

Kjolen til højre var jeg også ret vild med, og jeg så den også på udsalg sat ned til 50kr, men der sagde den mig ikke noget mere. Hvis jeg havde købt den tilbage i slutningen af september, var jeg nok endt med et fejlkøb, hvilket er en anden god grund til lige at se sine køb lidt an. Der er selvfølgelig undtagelser, for visse ting når jo at blive udsolgt, men min erfaring er, at det er rimelig nemt at spotte, om det forsvinder hurtigt eller man kan finde det på udsalg et par mdr senere.


6 kommentarer:

 1. Jeg ville virkelig ønske at jeg også havde is i maven, men hvis det er noget jeg virkelig gerne vil have (og det synes jeg sjovt nok altid det er) så tør jeg ikke vente -.-

  SvarSlet
 2. Betina: Du kunne jo starte med at holde øje med de ting, du har købt og så se, hvor mange der er tilbage, når der er udsalg/prisen bliver sat ned, (selvom det selvfølgelig godt kan være lidt hårdt). Lige nu kan jeg ikke rigtig komme i tanke om noget jeg føler, jeg har misset. Hvis der var noget, så er det glemt og godt det samme...

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg syntes at hjertekjolen var SÅ fin da den kostede 199,- men lod den hænge pga. prisen. Var ikke 100% sikker på den og nu har jeg netop købt den på nettet til 39 kr!

  SvarSlet
 4. Det kan du have ret i :) jeg synes dog ikke særlig tit, jeg finder ting jeg har købt, på udsalg efterfølgende, heller ikke selvom min stil ikke er voldsomt mainstream, hvis jeg selv skal sige det. Hmm.

  SvarSlet
 5. SUPER FED BLOG!!!!!

  - kig forbi min, og måske bliv fast læser..
  www.joannanielsen.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Chalotte: Ja, jeg købte den selv 30kr, det var netop sådan en, hvor jeg ikke ville give fuld pris.

  Betina: Ja, så er det jo lidt svært at vent, hvis de ikke er der.

  Joanna: mange tak, det vil jeg gøre, når jeg får lidt mere tid :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.