tirsdag den 1. februar 2011

30 for 30: Dag 3

Åh sikke en lang dag det har været, og der er stadig flere ting på min to-do liste. Det er vist kun 30 for 30s skyld, at jeg har fået rigtig tøj på i dag, gik direkte fra nattøj til malertøj i dag, og jeg kunne godt haver skiftet tilbage, da jeg var færdig nede i lejligheden, men nu var der jo 30 for 30 og et billede der skulle tages. Det var faktisk meget rart at få rigtig tøj på, selv det blev et sikkert valg, men det skal der også være plads til.

Dagens pris =488,50kr  [Kjole (H&M) 129kr - Cardigan (H&M) ca 150kr - Bælte (Grina Tricot) 39,50kr - Halskæde (DIY) ca 20kr - Strømpebukser, gave - Støvler (ASOS) ca. 150kr]

3 kommentarer:

 1. Kan du huske priserne på alt dit tøj? I så fald - meget imponerende :)

  SvarSlet
 2. Åh, du ser skøn og chill ud i det der!

  SvarSlet
 3. Stine: jeg kan faktisk huske en del (gid man havde klæbehjerne til noget mere brugbart), men mange af tingene har været på bloggen før, hvor prisen også er nævnt, og så søger jeg bare lige efter dem :)

  KB: Mange tak :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.