torsdag den 3. februar 2011

Topshop va. H&M

Jeg kan ikke huske jeg før har set to så ens stykker tøj fra Topshop og H&M. Nogen der ved, om der er tale inspiration fra en designer, eller om de bare har haft samme leverandør? Umiddelbart er jeg mest til den fra H&M, men den blev jeg faktisk lidt skuffet over, da jeg så den i virkeligheden. Det er ellers en meget forårsagtig kjole.

Billeder fra topshop.com - shop.hm.com

8 kommentarer:

 1. Det var da egentligt pudsigt så meget de ligner hinanden! Især når det netop er to forskellige highstreet kæder.

  SvarSlet
 2. Er det ikke en smule American Apperal-inspireret?

  /June

  SvarSlet
 3. Gipizimo: De er nok fordi, de får tøjet fra den samme underleverandør. Jeg har ikke helt styr på hvordan det helt fungere, men det er vist lang fra alt tøjet de selv "designer".

  June: Hvad tænker du på? (link?)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Jeg tænker den her:
  http://store.americanapparel.eu/rsatd300.html i farven blossom :) Den er jo snart ved at være en "ældre" sag :D

  SvarSlet
 5. June: ah ja, men den minder jo så om H&M røde rosenkjole fra the garden collection ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Hehe, ja det er selvfølgelig rigtigt, jeg har faktisk ingen idé om hvad kom først :)

  SvarSlet
 7. Hold da op en lighed! Jeg har iøvrigt prøvet den fra H&M, og den var overhovedet ikke god på.

  SvarSlet
 8. Nu arbejder jeg i H&M og kan fortælle at de designer alt tøjet selv i Stockholm - de har et kæmpe designteam osv. Ligesom alle de andre highstreetbutikker så får de jo ideer til tøjet ved bl.a. at tage ud og lure i de "dyre butikker" og derved opstår der tit, ligesom kjolerne, at de får lavet noget ens pga. de kommer i de samme kredse selvfølgelig. Har set lignende nogle gange med bestseller og H&M - fuldstændigt identiske varer - MEGET underligt! :D

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.