torsdag den 3. februar 2011

Bæredygtig kollektion hos H&M

D. 14. april sender H&M en ny kollektion på gaden md fokus på bæredygtighed. Her er tøjet lavet i økologiks bomuld og hør, genanvendt polyster og tencel (som er et biologisk nedbrydeligt materiale). Tøjet er med romantisk og holdt i lyse farver (stort set kun pudder og hvid). Det bliver lidt for romantisk og hvidt til ig, jeg har dog fundet nogle faviritter, jeg er især vild med de to hvide toppe til hhv 129kr og 179kr.  Billeder under er kjolerne, jakken og de matchende shorts lavet i genanvendt polyster, toppene og vesten er lavet af økologisk bomuld og de sidste par shorts er lavet i tencel -dem vil jeg også gerne kigge lidt nærmere på.

Jeg ville virkelig ønske at havde tid til at kigge lidt nærmere på hele konceptet med bæredygtighed, for en ting er at H&M fortæller om det i en pressemeddelelse, men hvordan det foregår på fabrikkerne og hvor bæredygtigt det hele egentligt er, kan jeg ikke lige gennemskue. Det er helt sikkert på min liste over ting, jeg skal, når jeg engang får lidt mere tid og lidt mindre maling på tøjet.


Billeder fra H&M

3 kommentarer:

  1. Jeg synes det er nogle rigtig søde ting, men om jeg ender med at købe noget .. det tror jeg faktisk ikke. Altså det er fint, men ikke specielt "nyt" :)

    SvarSlet
  2. Det var da en god idé fra h&m's side :)Selv er jeg ret vild med kjolerne. De er fine.

    SvarSlet
  3. Kjolen i højre hjørne øverst er ret fint, men ellers er der ikke lige noget der er mig.

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.