torsdag den 3. februar 2011

Malerhjerne

Jeg kan godt love jer, at der ikke kommer noget modeuge her på bloggen, jeg har nemlig alt for travlt med glamourøse ting som polyfilla og ekstradækkende maling. Mit yndlings accessory pt er malertape (det er jo også nærmst pastelgul...). Af samme årsag er der ikke noget 30 for 30 i går, jeg havde nemlig malertøj på he-le dag-en. Det betyder selvfølelig, at jeg forlænger med en dag, så der ikke er noget snyd.

3 kommentarer:

 1. Ih den humor der, den er altså god! Tak for at få mig til at smile og småfnise lidt.. Dine nye smykker på armen der er godt nok fashion på højt plan! Total nyskabende! ;)

  MichellesModeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. *Pfffftttt* Like your fashion tape!! :)

  SvarSlet
 3. Jeg vil altså gerne se hvad alt det maling fører til (jeg er nemlig mere interesseret i bolig end tøj, hvis du ikke vidste det ;))

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.