mandag den 17. januar 2011

En pæn ting...

I dag var jeg til lægen, jeg har nemlig haft rigtig meget hovedpine de sidste par dage, hvilket nok skyldes den hjernerystelse jeg fik i tirsdsags. Så stilheden på bloggen fortsætter nok lidt endnu. Som trøst ville jeg lige smutte i et par butikker. Det endte lidt galt, der var ihvertfald masser af fine sager sat ned med 70% i Magasin, udover skoene fra Topshop, som jeg skrev om i sidste indlæg, så var der bl.a. også fine sko og støvler fra Mentor til 480-600kr. Jeg endte egentlig med at styrte ud af Magasin for ikke at blive fristet, men der var det for sent. Der var nemlig også denne pæne nederdel fra Mads Nørgaard i superblødt skind og med fine lommer og som engang kostede 1400kr, men nu hang der i min størrelse med -70%, så der nu kun står 420kr mindre på kontoen. Jeg havde ikke planer om, at jeg skulle bruge så mange penge (og det er en slat pt.), men den var så lækker, og så stod en skind/lædernederdel på min ønskeliste. Den er kun på besøg indtil videre, men jeg tror den får lov at blive.  

4 kommentarer:

 1. Kan vi få den af se på? :-)

  SvarSlet
 2. Anonym: jep, men det bliver tidligst i morgen aften :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Rigtig godt køb! Glæder mig til at se den på!

  SvarSlet
 4. Beam: ja det var jo et godt køb :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.