tirsdag den 18. januar 2011

Februar favoritter

Der er en del lyse farver bland de sager H&M sender i butikkerne til februar, og jeg er helt med på det, ihvertfald i teorien, jeg ved ikke helt, hvordan det vil gå rent praktisk, men lækkert ser det i hvertfald ud. Jeg kan godt lide tanken om en lys strik trøje og detaljerne med lidt bar ryg, som jeg synes H&M har godt gang i flere steder. Ruskindstasken/posen er vist til herrene, men sådan noget plejer vist ikke at holde os tilbage - lige den pris er et gæt fra min side, den står i 799 sek.

Billeder fra H&M

4 kommentarer:

 1. åh hvor er jeg vild med undertøjet og kjolen i nederste højre hjørne på den nederste collage!

  SvarSlet
 2. Betina: jeg kom også til at tænke på dig da jeg så kjolen ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Ih hvor ser det hele bare godt ud. :)
  hvor har du egentlig fundet billederne henne af?
  - Naja.

  SvarSlet
 4. Naja: Det gør det nemlig :)Det er pressebilleder.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.