tirsdag den 18. januar 2011

I aften...

I aften skal jeg læse blade (som kom ind af døren forleden), eller jeg skal vist kun kigge billeder, så hovedet kan slappe lidt af. Nicole Kidman får man vist aldrig ondt i hovedet af at kigge på, højst lidt i maven af misundelse ;) Hun bliver forresten interviewet af Jennifer Aniston inde i bladet - ikke dumt Ellers skal der lakeres negle og spises superflyers. Jeg køber aldrig selv superflyers, men de er der hver gang, jeg er "hjemme" på besøg hos mine forældre i Kbh, som jeg er lige nu. Det er dog snart slut med det, for nøglerne på billedet passer til kæresten og min nye lejlighed nogle opgange væk, som vi overtager 1. februar, og som jeg har underskrevet købsaftalen på her til aften. I morgen skal vi ned og kigge på den igen og få målt lidt op (det har vi nemlig fået lov til).  

4 kommentarer:

 1. Hvad hedder den flotte essie lak på billedet? :-) Tillykke med lejlighed, det er da skønt!

  SvarSlet
 2. Michelle: Tak! Den hedder Cool Lots, jeg kan ikke lige finde et billede kun med den, men her er den ovenpå en grå. Der er sådan lidt shimmer i.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. fantastisk med lejligheden - sikke tæt på du kommer nu. Det bliver meget meget nemmere :) kys

  SvarSlet
 4. Pernille: ja, det er lige før vi kan vinke til hinanden ;) Det bliver så meget nemmere :) møs

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.