onsdag den 19. januar 2011

Hjerter, rester og genbrug fra H&M

H&M har gang i flere ting for tiden. I anledningen af "Valentine's day" sender de tøj og tilbehør på gaden med hjerter og kys. Jeg er helt vild med tasken, der forresten får mig til at tænke på Betina. Også hjertebodyen er rigtig fin. Derudover har H&M lavet en lille minekollektion "Waste" af resterne fra Lanvin-kollektionen, hvilket jeg synes er et ret godt koncept. Det bliver dog kun i begrænset mængde og i enkelte butikker. Man kan selvfølgelig heller i lave så meget, når det er af rester. Mine favoritter er de fire på det mellemste billede. 

Genbruget stopper ikke her ligesom tidligere smider H&M en kollektion ud i butikkerne her i løbet af foråre,t hvor materialerne er enten genbrug eller økologisk. Jeg kan rigtig godt lide ideen, men jeg ved ikke helt, hvor vild jeg er med resultatet denne gang. Den gule kjole er rigtig fin, men nuancen er bare lidt forkert, jeg håber på den også kommer i andre farver. Jeg kan heller ikke helt gennemskue, hvor økologisk det egentlig er, men det bliver vist ikke lige, denne gang jeg går i dybden med dette, med hovedpine og hjernerystelse og flytning osv på programmet. Ellers er der lidt for mange flæser efter min smag, men armbåndene er søde. Disse er mine favoritter, der kommer billeder af resten i morgen. Priserne kender jeg ikke lige endnu.
Billeder fra H&M

8 kommentarer:

 1. Åh jeg vil rigtig gerne have den hjerte body! :-)

  SvarSlet
 2. Nuj, den læbetaske minder mig m læbe-clutch'ene fra Lulu Guiness, som jeg på ingen måde har råd til, så denne ville bestemt være et fint alternativ :)

  SvarSlet
 3. Den body ligner et musthave for mig.

  Nu krydser jeg fingre for at den enten findes i Odense eller kommer online, så jeg selv kan komme til at kigge på den med fingrene.

  SvarSlet
 4. Uhm, ja, jeg elsker hjerter, og har længe set på de der hjertemønstrede items. Tak for tippet (igen).

  SvarSlet
 5. Michelle: den er også rigtig fin!

  Brigitte: gud ja, og dem kiggede jeg endda på forleden, jeg kan godt mærke mit hoved ikke er i topform. Denne taske bliver nok noget mere tilgengælig ;)

  Sacha: Det skulle være divided, så mon ikke du har en chance? :)

  Beam: De er altså også rigtig fine sådan nogle hjerter... Selv tak, skulle det være en anden gang ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. åhh skal eje hjerte bodyen.. ved du hvornår de kommer i butikken eller hvad prisen bliver? synes ikke jeg har kunne finde det nogle steder.
  Nina

  SvarSlet
 7. Nina: hmm nej, men nogle af tingene er kommet i butikkerne, men jeg har ikke set lige den. Jeg har dog tænkt mig at holde øje med den, så jeg skal nok skrive, hvis jeg ser den :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. okay:D det ville være dejligt hvis du gjorde
  Nina

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.