torsdag den 20. januar 2011

Travle svenskere

Shit, hvor har H&M travlt for tiden, nu har de også lige lavet et lille samarbejde med Swedish Hasbeens, hvilket der er kommet disse træsko ud af. Jeg ved ikke helt om det lige er mig, det er lige lidt lidt forkerte på en eller anden måde, men jeg tror også det er sådan nogle hvor man skal se dem på. Hvis jeg skulle vælge er jeg helt klart mest til de røde.

Er du til træsko? Jeg er vist mere til mørkt træ, hvis det endelig skal være...

Og så må I da også snart være ved at brække jer af H&M? Jeg ville ønske, jeg havde lidt mere at blogge om lige nu, men jeg har prøvet at skåne mit hoved for det meste, og når jeg har luret på nettet, har det meget været hos nogle andre svenskere nemlig Ikea, og jeg tror altså, at nyheder fra H&M slår indlæg om hvide køkkenelementer fra Ikea...  Men jeg vil se om der ikke kan komme lidt mere afveksling nu.

Billeder fra H&M

3 kommentarer:

 1. Jeg synes egentlig, de nederste er meget søde. Troede jeg ellers aldrig, jeg skulle sige. Da jeg var barn, i starten af firserne, nægtede jeg at gå med andet end træsko :oD Vor herre bevares! Men måske skulle jeg gå i barndom og skaffe mig et par af de røde til i sommer. De giver sådan en lidt 70er/80er-steming og kunne være fine til en sommerkjole :o)

  SvarSlet
 2. Min favorit er klart den øverste model i brun og hvid. Når jeg har besluttet mig for farve, er det den model jeg vil have :)

  SvarSlet
 3. Natascha: Hehe, det er sjovt med sådan noget ;) Jeg tror de kunne fungere ret godt med 70'er inspirerede sommerkjoler

  Mille: Jeg er helt sikkrt mest til den brune :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.