torsdag den 20. januar 2011

Perfekt sort hverdagskjole

Denne kjole fra Topshop er hermed skrevet på min ønskeliste. Jeg har en forkærlighed for sorte kjoler, og denne passer perfekt til resten af garderoben og til mig. Prisen er også helt fornuftig - £36. Find den her. Desværre har jeg ingen penge at shoppe for og indtil flere sorte kjole i klædeskabet allerede, så denne må vente lidt endnu. Til gengæld lever mit ene H&M gavekort fra julen stadig, også selvom det er blevet brugt i dag, købet kommer senere ;)

Billede fra topshop.com

5 kommentarer:

 1. Åh, den er også super fin. Det er lige min stil! Og endnu mere hvis den havde lidt farve ;)

  SvarSlet
 2. Stine: Hehe, jeg foretrækker den nu sort, men den kunne være fin i en farvet version også :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Yes, jeg tror du har mange flere sorte kjoler end mig! Altid rart at andre er lige så slemme! Haha. ;o)

  SvarSlet
 4. Beam: nå nå, men hvis vi skal pege fingre, så du har sikkert flere cardigans og tørklæder end mig ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Åh, den forelskede jeg mig også i med det samme, da jeg så den! Det er en helt perfekt lbd, den ville være super nem at style op/ned;)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.