torsdag den 20. januar 2011

Lidt udsalgsfund

I dag jeg været i ikke mindre end 8(!) H&Mer. 5 i Aarhus (hvis man tæller dem i Bruuns hver for sig) og 3 i Kbh. Det er jo helt vildt. Det startede med at jeg lige ville et smut forbi H&Ms udsalgsslutspurt i Kbh inden jeg tog tilbage til Aarhus (H&M i Galleri K har efter min mening det bedste udsalg), her faldt jeg så over en kjole jeg har kigget på længe, og som nu var sat ned fra 199kr til 30kr! Den var der selvfølgelig ikke i min størrelse, hvilket betød at jeg lige måtte forbi to butikker mere i Kbh, for lige at tjekke om den var der, det var den ikke. Og da jeg kom til Aarhus, kunne jeg heller ikke finde den i de 4 første butikker, men i den 5. og sidste butik hang den der. Den er dog lagt til side til i morgen sammen med en fin nederdel, da jeg selvfølgelig havde glemt mit andet tilgodebevis.

Nå men altså, jeg gik ikke tomhændet fra Galleri K, for der hang denne fine top med læderfront sat ned til 100kr (fra 699kr). Det er sådan en som jeg ser i butikken til fuld pris og tænker "No way", men som jeg samtidig regner med (og håber på) at gense, når udsalget går i gang.  Derudover kom der også nogle armbånd med hjem til 10kr (før 60kr). Jeg kan ikke få for mange armbånd.

Har du fundet nogle gode udsalgsfund?

2 kommentarer:

 1. Årgh!
  Den der lædertop vil jeg såå gerne ha!
  Hvordan er udsalget i H&M i Århus? Har slet ikke været nede i byen..

  SvarSlet
 2. Bex: Åh, jeg har ikke rigtig set den på udsalg i Århus desværre (men man kan jo være heldig). Hmm, jeg synes egentlig at det var so-so, det var genrelt mere rodet end jeg husker det specielt i den ved clemensborg. Men der er stadig fine ting sat ned til 30-50kr og frakker til 100kr (fx en stor leopels). Jeg ville nok ikke vente for lang tid, hvis du skal have noget.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.