fredag den 14. januar 2011

Fine udsalgssager hos Topshop

Topshop har lagt flere fine ting ind under deres udsalg, og jeg er så fristet til at købe noget, men jeg tror, jeg er fornuftig (øv!). Der er selvfølgelig mange flere ting end de fire, jeg har valgt, men det er klart mine favoritter. Kjolen havde jeg købt, hvis det var den i rigtig læder, men det er det ikke, og jeg er så meget i tvivl, og så er man jo ikke i tvivl. Husk at bruge nus nummeret fra sidste indlæg og få 10% rabat, hvis du køber noget.


Billede fra topshop.com

5 kommentarer:

 1. Det er farligt at kigge fordi din blog med alle de fine udsalgsting!! ;-)

  SvarSlet
 2. ^ja, jeg er enig. Hun er skidefarlig, hende Vibeke! Iiiih.

  SvarSlet
 3. Jeg har også lige kigget, men mens jeg shoppede blev tingene i min kurv udsolgt.. Det er da dårlig stil :/ Mærkeligt de ikke spærre i x-antal minutter ligesom fx Asos.. Så gav op :/

  SvarSlet
 4. Hm. Mine ting blev ikke udsolgt, men jeg kan ikke putte dem i kurven. Den registrerer det ikke!

  SvarSlet
 5. Hru H-T + Beam : hov hov, I må jo lige huske på, at jeg jo også selv bliver fristet. Det er bare bedre at dele med jer andre ;)

  June: øv, men sådan er det jo med mange wobshops :/

  Louise: De er nok udsolgt, men prøv senere eller i morgen tidlig så.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.