onsdag den 12. januar 2011

Hjernerystelse, lejlighed, bryllup og en fin kjole på udsalg

Der har været lidt stille de sidste par dage fordi jeg læste til eksamen, i går skulle jeg så have været oppe, men i stedet fik jeg hjernerystelse går morges, da jeg tilsyneladende besvimmede og slog hovedet i radiatoren. Av. Jeg lider stadig lidt under det og prøver på at lade computer, tv og læsestof være i fred, derfor også meget lidt blogging.

Der er dog også gode ting at fortælle: kæresten og jeg har nu endelig (ok så lang tid gik der jo ikke, men man er vel utålmodig) fået en fin andelslejlighed pr 1. februar, der hvor jeg er vokset op på Nørrebro. Hvilket betyder, at mine forældre, min søster, svoger og nevø, samt veninder lige pludselig kun er 2 minutters gang væk. Nå ja, så flytter jo vi altså tilbage til Kbh, hvilket bliver rigtig dejligt (selvom Århus også er et fint sted).

Den anden dejlige ting, jeg kan fortælle er, at en af de ovenstående veninder skal giftes til sommer! (Hæhæ, nej det var ikke m,ig hvis du lige troede det ;) )Yay, hvor er det vildt, det glæder jeg mig også rigtig meget til. Så så man lige mig i fin kjole til sommer og være med til planlægningen :)

Det bliver ikke nedenstående kjole til sommer, men jeg faldt lige over den, den har vist været på bloggen før, men nu er den på udsalgt til £41. Jeg synes, den er virkelig smuk! Den er fra Asos black.


Billede fra asos.com

6 kommentarer:

 1. Åh hjernerystelse, voldsomt ellers! :-( Og hvor ubehageligt at du bare pludselig er besvimet og så ender så uheldigt!

  God bedring med dig!

  Kjolen er rigtig smuk :-)

  //michellesmodeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ej hvor trœls, specielt når du så lige havde lœst op. God bedring herfra i hvert fald (: Og tillykke med lejligheden, det er jo snart! :p

  SvarSlet
 3. Det er en ret fin kjole, men kommer man ikke til at mangle noget ved skuldrene? Nogen kommentarer på dette? :)

  SvarSlet
 4. Michelle: Ja, det var ret ubehageligt, er heldigvis ved at været ovenpå :) Tak!

  Stine: Det var så ærgerligt. Mange tak, og ja det er lige om lidt, yay:)

  John: Jeg synes den ser fin ud ved skuldrene, men ellers tror jeg også den kunne være fin med en kort jakke :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. ej den er flot den kjole! ved du om man evt kan få den i sort? :)

  amalie
  http://mitpointofview.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Amalie: Det kan man vist ikke :( det havde ellers også været fint!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.