torsdag den 13. januar 2011

Rabat med rabat på hos H&M

I dag fik jeg en lille rabatkode med posten, den giver 10% rabat på alle ikke-nedsatte varer hos H&M og er 8931, den udløber d. 23/1. Derudover giver koden 8964 25% rabat på en enkelt vare, den virker også på udsalgsvarer og udløber engang til sommer. Og når vi nu er ved udsalg, så samlede jeg lige nogle af de største besparesler hos H&Ms udsalg online. Det kan godt være du ikke kan finde tingene lige nu, men så prøv i morgen tidlig. Der er 65-75% at spare på nedenstående. Jeg overvejer sandalerne til 39,95kr (har faktisk gjort det før) og den transperante kjole med små hvide hjerter til 59,95kr.


Billeder fra shop.hm.com

4 kommentarer:

 1. He he, jeg har både sandalerne og den fine kjole :p Bare et lille tip, jeg synes kjolen er lidt lille i størrelsen, så tag den store, hvis du svinger mellem to (: Sådan var det i hvert fald for mig.

  SvarSlet
 2. Stine: Du er jo god smag ;) tak for anmeldelsen, jeg har dog også prøvet den :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Kan hverken finde jumpsuiten eller den transparente kjole? Er det allerede udsolgt?

  SvarSlet
 4. Ammoni: Prøv om morgenen. Begge dele er der nu :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.