mandag den 24. januar 2011

Transparent

Jeg er blevet lidt lun på tanken om transparente nederdele her til foråret og sommeren. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvordan det skulle føres ud i livet, og hvordan det skulle se ud, men noget med en kortere del under ligesom hos Chloé og som Miss Selfridge også kommer med et bud. Det skal dog ikke være i sort, og jeg ved heller ikke, hvordan snittet skal være. Det er vist i sig selv stadig kun en transparent idé.

Jeg glæder mig forresten megt til foråret, det må gerne komme nu, lige nu!

Billede fra style.com - missselfridge.com

3 kommentarer:

 1. Ha - det indlæg kunne jeg selv have skrevet (der kommer nok noget lignende snart!) Men indtil da vil jeg glæde mig til at se, hvordan du løser knuden. For det er ikke ligetil - særlig fordi det også skal være funktionelt på et kontor!

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 2. Foråret må rigtig gerne snart komme!
  Held og lykke med det transparente problem ;)

  SvarSlet
 3. Mette: Hehe, jeg glæder mig også til at se hvordan jeg får den løst. Det kan være man skal i gang med symaskinen...

  Tuchen: Ja, øv at vi første skal forbi februar. Mange tak ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.