søndag den 23. januar 2011

Tøj med minder.

Jeg er ved at rydde lidt op i mit tøj så jeg evt få sorteret noget fra inden vi flytter til Kbh. Faktisk er det nok min sidste rigtige søndag i Århus. Det er meget mærkeligt. Nå men, i min oprydning faldt jeg over nogle stykker tøj som aldrig går med og som i princippet enten skal smides ud eller gives væk. At dette ikke er sket er fordi jeg har for mange minder med det tøj. Mine to yndlings ting er toppen og kjolen herunder.

Toppen er fra Zara købt på udsalg (selvfølgelig) engang mellem d.23 juni og 30.juni 2003. Grunden, til jeg kan huske det så præcis, er fordi jeg havde toppen på anden gang, jeg mødte min kæreste, den er faktisk købt til anledningen. Jeg brugte den top så meget den sommer, en sommer jeg forresten huske som helt fantastisk og fyldt med solskin, kys, ture på Nørrebro og is fra ParadisIs.  

Kjolen er også købt deromkring i H&M. Det var min yndlingskjole, og jeg boede i den, hvilket betød at de til sidst var slidt op, og stoffet er gået i stykker så den ikke laves. Jeg har så mange minder i den kjole, bl.a. en årsdag og så en vidunderlig koncert med det tidliger Tiger Tunes på Rust, hvor pigen der stod ved siden af mig havde præcis den samme kjole på (heldigt at man havde sørget for fint tilbehør).

Jeg kan altså ikke smide disse ting ud, selvom jeg ikke skal have dem på igen, så nu ligger de pakket væk, og så kan jeg finde dem engang i mellem og tænke tilbage på mine fine minder. Har du noget tøj som du kun gemmer pga. af minder?

5 kommentarer:

 1. Jeg har et par ting i skabet med minder, mit studentertøj hænger forsat i skabet, både kjolen og skjorten.
  Tøj der efterhånden har 9 år på bagen.

  Ellers når jeg at slide tingene op.

  SvarSlet
 2. Jeg har et par ting, dog den jeg husker bedst, er kjolen jeg købte i Berlin, også endte med at tage på til min Mormors begravelse.. Den er så fin, men hver gang jeg tager den på, kan jeg ikke tænke på andet.. Så lad være at tag yndlings items på til begravelser :(

  SvarSlet
 3. Jeg har også nogen ting, self de åbenlyse, som gallakjoler og konfirmationskjoler, men også lidt andre ting.

  SvarSlet
 4. Sacha: sjovt mit studentertøj har ikke den samme betydning for mig, selvom jeg har masser af gode mindre fra den dag. Min top er også 7,5år nu. Det er vildt, men jeg har også tøj der er ældre ;)

  June: Åh, det er lidt trist sådan noget, jeg har en julesang der minder mig om både dagen hvor min morfar døde og hvor dhan blev begravet, den gør mig også trist når jeg høre den omkring jul.

  Samano: Det er sjovt for de åbenlyse betyder slet ikke så meget for mig som de to ovenstående ting, men det måske fordi de ikke er så åbentlyse.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Jeg har også tøj ældre end mit studentertøj :D
  Har to natkjoler, som forsat er i brug vel at mærket, som jeg har haft siden jeg har været hhv. 11-12 år og 13-14 år gammel.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.