torsdag den 6. januar 2011

Yndlingskombi

I dag blev jeg lige mindet om (da jeg så mig selv i spejlet, sjovt nok), at sort og sølv er min helt klare yndlingskombi, jeg bliver aldrig træt af den. Desværre er det måske bare lidt svært at fotografere sort i sort (med selvudløser på mobilkamera) men det er en gammel H&M kjole og så en ny H&M børnecardigan. Min kæreste bestod sin sidste i eksamen, så nu er han færdiguddannet. Det er lidt vildt, og på søndag skal vi se på lejligheder. Jeg havde egentlig regnet med, at vi skulle have købt en anden, men den var simpelthen for mærkelig (selvom de jo egentlig alle er så billige, at det er forkælet at tænke sådan), men denne gang skulle den være god nok;Nørrebro here we come! For at slutte dagen af fandt jeg lige ud af at en veninde fra gymnasiet er gravid. Ja ja, færdiguddannet kæreste, andelsbolig og gravid veninde, man er nok ved at blive gammel ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.