Sider


fredag den 4. februar 2011

Ekstravagant highstreet (og bloggens fødselsdag)

Det er jo egentlig modsætninger, men jeg synes der er noget ekstravagant over denne ruskindsjakke fra Topshop. Sikke nogle fine detaljer. Den er faktisk på udsalg (spørg mig ikke hvad jeg lavede der under mit shoppestop, det er jo selvpineri) og koster £50.

Forresten, så har jeg netop nu opdaget, at bloggen har fødselsdag, jeg kom til at tænke på, at jeg startede i februar, og så var det faktisk i dag. To år er det blevet til nu, jeg er dog for smadret lige nu til at finde på hvordan det kunne fejres, måske er dette indlæg egentlig meget fint, for det var jo netop fund a la denne jakke, der gjorde, at jeg begyndte at blogge, og grunden til jeg fortsætter. I kan finde mit første indlæg her. Tak fordi I læser med og lægger kommentarer, selvom jeg er lidt sløv til at svare tilbage lige for tiden, så er jeg meget glad for dem :)



Billede fra topshop.com

2 kommentarer:

  1. Jamen stort tillykke i så fald :-)

    SvarSlet
  2. Lækker jakke!
    Og tillykke med bloggens to års fødselsdag.
    Mht dit første indlæg: blev nitterne siddende?

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.