fredag den 4. februar 2011

30 for 30: Dag 5

Jeg behøver vist næsten ikke at skrive, at det har været en lang dag? I det mindste er vi nået ret langt med lejligheden nu, udover køkken og bad, er det kun karme og paneler, der mangler (de er slebet og rengjort, heldigvis), og måske skal entreen have en gang mere. Jeg synes, det er godt klaret på 4 dage. På onsdag skal gulvene slibes. Og på fredag drager vi mod Århus for at køre alle vores ting hjem til Kbh lørdag. Og så kan vi flytte ind. Køkkenet mangler stadig. Der skal laves nyt, hvilket lyder af meget mere end det er, faktisk skal det gamle køkken fra 20'erne rives ned, og så skal der ca fire elementer fra Ikea og nogle bordplader op (og så skal der selvfølgelig males), det kan vi godt gøre, efter vi er flyttet ind. Vores lillebitte badeværelse skal vist bare have en gang maling, men der er ikke deadline på, ligesom de andre steder, hvor gulvene skal slibes. Nederst er lidt billedebevis på at jeg rent faktisk har malet de sidste par dage.

Mit tøj har jeg vist ikke så megeet at sige til, det var rimelig sikkert i dag, jeg kan rigtig godt lide kombien af sort/hvid og rød. Jeg savner en del er mine smykker og andet tilbehør, som stadig ligger i Århus, det bliver så dejligt at have ét hjem igen.

Dagens pris = 399,95kr [Kjole (H&M) ca. 150kr - Støvler (French Connection/Ebay) ca 160kr- Bælte (H&M) 20kr -Strømpebukser (H&M) 69,95kr - Armbånd, arvet + gave]

2 kommentarer:

  1. Du ser super godt ud i prikker med de lange støvler og rød detalje så kan jeg godt forstå du kan li ;)

    MichellesModeslam.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Hvor er du sød Michelle, mange tak :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.