lørdag den 5. februar 2011

Rødt til foråret

Ih, jeg ville elsker at have denne jakke fra Topshop her til foråret - specielt marts og april hvor det godt kan være lidt koldt og regne. Jeg er lidt facineret af rødt lak, jeg kunne også godt tænke mig et par ballerinaer i samme materiale. Der er dog grænser, jeg tror ikke, jeg kunne finde på at iføre mig røde lak støvler ellers fx shorts, det bliver vist lidt billigt (meget) på den forkerte måde. Det er sjovt hvor forskellige signaler et marteriale kan sende.

Billede fra topshop.com

4 kommentarer:

 1. Især rød, er en farve de fleste er meget påpasselige med - den kan virkelig nemt komme til at udsende et forkert signal. Ligesom rød neglelak og rød læbestift. Rød bliver også nemt for meget hvis ikke man holder det til f.eks. kun læberne eller som tilbehør synes jeg. Dog kan en rød kjole (eller jakke som her) også sagtens fungere, så skal man så bare ikke også fyre op for røde negle og læber :)

  - Michelle
  MichellesModeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Den jakke minder mig utroligt meget om Dirch og Daimis "Hvem har du kysset i din gadedør" :D

  Det var det første der slog mig og enig i at rød kan sende forkerte signaler.
  I grunden sjovt at vi lader farver gøre det, at klistre et rigtigt eller forkert signal på en given farve.

  SvarSlet
 3. Michelle: jeg e helt enig, med neglelak foretrækker jeg også mine negle korte hvis der skal rød på.

  Sasha: ja, det kan jeg da godt se. Og ja, det er sjovt, ligesom den der særlig gule farve der bare skriger discount. Hvilket minder mig om at jeg engang har hørt, at piger er mest til røde/lyserøde farver, fordi vi er bedre til at se dem (fordi vi har skulle kigge efter bær og babayer). Farver er ret spændende.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Jeg syntes det er bare super smilende, den regnjakke. Bærer man sådan en, er man vist ikke bange for at skille sig ud fra mængden.
  Syntes ikke den er for meget, men med røde støvler, så ville det blive for meget ;-)
  ØV, Kan ikke finde den på topshop.com

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.