torsdag den 10. februar 2011

Søvnløshed

Jeg har selvfølgelig sovet rigtig dårligt i nat og eftersom det nu er tredje nat i træk, så er jeg begyndt at ligne en zombie. Jeg er også ved at få poser under øjnene, noget jeg, af mystiske årsager, synes er lidt klamt. Har du nogensinde kigget nærmere på Anders Foghs øjne? Uh, mon han nogensinde sover? Nå men nedenstående nummer er jo ret aktuelt, og så er det jo også ret fedt. Så kan I lige høre det, mens jeg tager mig sammen til at tage et træt dagens. Fik jeg nævnt, at jeg også lige skal ned at vaske vores nyslebne ludbehandlede gulve endnu gang i aften?

2 kommentarer:

  1. Jeg sover ikke, når jeg enten er stresset eller spændt, så tror du ikke det går over når flytningen er ovre? :)

    SvarSlet
  2. Nu hvor du jo stort set laver det samme stykke arbejde som Pippi (som vel at mærke er verdens stærkeste pige), så kunne du jo også belønne dig selv på samme måde (lagkage til morgenmad... og spunk - hvis du kan finde den!).

    Jeg håber i hvert fald, at du får sovet igennem på et tidspunk, men jeg vil fraråde enhver morfar du end måtte have i tankerne - man kan ikke falde i søvn efter sådan en midt på dagen.

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.