søndag den 6. marts 2011

30 for 30: Dag 13

I fredags var jeg på Louisiana med mine forældre. Som en del af min julegave, havde jeg fået et årskort i museet (det koster kun 125kr, hvis man er 25 eller derunder), så det skulle laves, og så skulle vi lige nå at se Walton Ford udstillingen, som desværre sluttede i dag. Han laver nogle virkelig spændende akvareller af dyr i lidt uhyggelige situationer (prøv lige at billedegoogle ham). Der kom også lige en plakat med hjem, som skal op at hænge. Vi fik også set Al Taylor og Picassoudstillingen, jeg har ikke før haft den store fidus til Picasso, men denne udstllingen var rigtig god, den kan jeg godt anbefale. Det var en super hyggelig dag.

Nedenstående er hvad jeg havde på i fredags, det blev lidt sort i sort med lidt sølv, det er og bliver min yndlingskombi. Nederst er et lille bevis på at Louisiana hele tiden fornyer sig selv, her er det et nymalet maleri. Ham Flügger har jeg godt nok ikke hørt om før ;)

Dagens pris = 808,95kr [Skindjakke (Barney's originals) ca 435kr - Kjole (H&M) 179kr - Strømpebukser (H&M) 29,95kr - Haæskæde (H&M) ca 15kr - Støvler (French Connecction/Ebay) 160kr ]4 kommentarer:

 1. Hæ - hæ -ham Flügger har jeg vist set et par andre steder også - han må være produktiv :-P - Flot dag 13 outfit :-) - jeg tror det er halskæden, der lige gør det sidste.

  SvarSlet
 2. Hej Vibeke,

  Det har ikke så meget med dette indlæg at gøre, men jeg kan huske at du på et tidspunkt købte billige abonnementer på udenlandske magasiner. Har du et link til den hjemmeside?

  Mange tak.

  SvarSlet
 3. Anne: ja, vi har ham faktisk på væggene herhjemme ;) Tak, halskæden gør meget.

  Anonym: Jeg har vist lavet to indlæg, men Elle er desværre blevet dyrt (det er portoen), men bl.a. Marie Claire og Harper's Bazaar (som jeg er ret glad for) kan du finde her.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Hvor er du fin :D Er enig, halskæden er prikket over i'et <3

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.