tirsdag den 29. marts 2011

Fine sko til color blocking

Hvor er de her sko fede! Jeg er helt vild med kombinationen af ruskind i fine farver, og den sorte tykke lakhæl og så er hælen kun 5 cm, så man får ikke ondt i fødderne eller skal holde balancen. Og så er de jo gode både til sommerens color blocking eller til at pifte et helt sort outfit op. Jeg kan faktisk ikke blive enig med mig selv om, hvilket par, jeg synes, er pænest. Jeg har dog også på fornemmelsen, at det er enten/eller sko, og der er nogle af jer derude, der synes det er forfærdelig grimme. Skoene er fra Topshop og koster £46. De kan også fås i sorte, men der synes jeg de bliver lidt kedelige, det er helt klart kontrasten, der gør dem fede.

Billede fra topshop.com

1 kommentar:

  1. Jeg er enig med dig i at de ville kunne pifte et outfit op.
    Jeg er dog hverken enten/eller på dem her. De er meget pæne, men jeg 'craver' dem ikke :)

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.