torsdag den 31. marts 2011

Lacquered Up

Jeg plejer ikke at lave engelske titler, men nu hedder lakken fra Essie altså det og "røde negle" var også lidt kedeligt. Jeg er ret glad for den røde farve, det var lige sådan en jeg ledte efter (man skal da også være uheldig hvis ikke man kan finde en rød lak hos Essie). Jeg synes at røde negle skal være korte ellers bliver det hurtigt lidt vulgært og det skriver jeg ikke kun fordi jeg ikke kan få særlig lange negle ;) 

I går havde vi strømafbrydelse i vores opgang - lige til aftensmad og blogtid, så det blev droppet til fordel for lækker pizza. Heldigvis kom der en Dong-mand og ordnede det - lidt stenet når man kan høre naboens tv, men ikke tænde sit eget. I dag kom posten med en pakke fra Topshop med to rigtig fine sager i, desværre kan jeg ikke vise dem på bloggen før d. 23/4, for det er fødselsdaggaver fra de gamle, så det er slet ikke mine ting endnu - men fine det er de :)

2 kommentarer:

  1. Det er en rigtig fin farve :-) Det bliver da et hit til sommer :-)

    SvarSlet
  2. Hvor det dog en flot farve :D ÅÅh, hvad skulle man dog gøre uden Dong-mændene?

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.