torsdag den 31. marts 2011

Ugens budgetfund: Pailletjakke

Nej, jeg havde ikke glemt ugens budgetfund, den er nemlig lige her :) Denne uge er det noget så praktisk som en pailletjakke. Jeg synes langt fra, at pailletjakkens tid er slut, den er super til at dresse up med, på den lille sorte kjole eller jeans og en tank top. Jeg er ret vild pailletterne på denne jakke, nogle gange kan de godt se lidt billige ud, men det synes jeg ikke, de gør her. Jakken er fra Mangos outlet og koster 25€ (187,50kr), du kan finde den her.

2 kommentarer:

  1. Nøj den er godt nok fin, jeg har før gjort rigtig gode køb i Mangos outlet!"

    SvarSlet
  2. Jeg har også kigget der mange gange, men jeg har faktisk stadig mit første køb til gode.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.