fredag den 1. april 2011

Vildt udsalg hos AA

Altså jeg aner ikke, om det er en aprilsnar eller ej, men jeg ville ærge mig i morgen, hvis det ikke var en aprilsnar, desuden ville det da også være den ultimative aprilsnar, at folk troede det, og det så ikke var det. Man kan altså få op til 5 stk gratis tøj fra American Apparel , hvis man køber for min 10€ (tilsyneladende inkl fragt), hvis man bruger koden april1st. Det er selvfølgelig kun nogle udvalgte ting der er gratis, men jeg fandt nogle fine ting imellem.

Og ja jeg blev jo nødt til at prøve, købet er gennemført (og der er kommet en ordrebekræftelse), så det er godt nok at gå langt, hvis det bare er en aprilsnar (må man overhoved det?). Jeg havde selv forventet, at  der ville stå APRILSNAR, når man indtastede koden, men det gjorde der ikke. Jeg er dog stadig ikke helt overbevist om, at det ikke er en aprilsnar, men som sagt - tænk hvis det ikke er en aprilsnar, og der er 3 stk nederdele, et par strømpebukser, en top og en legalize LA t-shirt på vej til mig for ca 80kr? Der er jo ikke så meget af tabe ;)

Find aprilsnarudsalget her

5 kommentarer:

 1. Nu hoppede jeg i hvert fald på den, da jeg så mailen :) Så jeg har også bestilt lidt :D Men nu må vi se..

  SvarSlet
 2. Jeg har også bestilt 6 ting for ca. 80 kr. inkl. porto samt fået bekræftelse på, at ordren er "processed".. hmmmm... spændende :)

  SvarSlet
 3. June: ja det skader jo ikke at prøve ;)

  Lene: det har jeg også fået. Ja, det er lidt spændende :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Når jeg går ind under sale kommer der intet :s

  SvarSlet
 5. Camilla: du skal bruge linket nederst i mit indlæg :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.