mandag den 25. april 2011

Begavet

Ja, høhø, men jeg fik jo nogle fine gaver i forgårs, der var både Asoskjolen som jeg også har blogget om(kan klart anbefales), ansigtscreme fra Green People, neglelak fra depend i grå nuance og en mascara fra origins fra svigerforældrene. Der var en grå slåomkjole og fine sko fra Topshop, marcipanbrød og penge fra mine forældre. Jeg fik gavekort til H&M fra min moster og onkel og fra min kusine, hendes kæreste og deres drenge, de brænder allerede lidt i pungen. Af min kæreste fik jeg som tidligere nævnt, den grå draperede nederdel fra Monki og så fik jeg også den grå lædertaske fra Oasis som jeg også har bloggen om, den er rigtig lækker. Sidst men ikke mindst var en fin kuvert med sedler fra min søster, svorger og nevø. Super gaver, og en super dag.9 kommentarer:

 1. Fine gaver - hvor er skoene bare fede! :D

  SvarSlet
 2. Jeg har ledt SÅ længe efter den perfekte slå-om kjole. Ved du om den kan købes online og i så fald hvad den "hedder"? :)

  SvarSlet
 3. Virkelig fine gaver Vibeke! Jeg overvejer lidt kjolen, da jeg mangler nogle basiskjoler uden lange ærmer, her til sommer.

  SvarSlet
 4. Sikke lækre gaver ! og jeg har glemt alt om din fødslesdag - sorry!!!! Men til mit forsvar kunne jeg ikk tænde min tlf hele påsken pga manglende opladning - men selfv det forklarer ikke glemsomheden !?;( Skønt du havde en dejlig dag ..

  SvarSlet
 5. Hvor er den flot den draperede nederdel! Leder selv efter en fin en og din kunne være et godt bud. Bare irriterende vi ikke har en Monki i nærheden! ihh.

  SvarSlet
 6. jeg ville dø for de sko (:

  thewallsaroundus.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Hold da op det var fine ting!

  Jeg er forresten flyttet tilbage til min gamle webhjem istedet for Trendsales.

  Håber du kigger forbi :-)

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.